<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15707815\x26blogName\x3dzagrep+radyosu\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://bilalinkahvesi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bilalinkahvesi.blogspot.com/\x26vt\x3d7397791410799957178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Çarşamba, Ekim 19, 2005

P-2-P

Dünyanın işleyişine olan katkını sorguluyorsan. Hayatının -hergün aynı şeyleri yapmakla- gittikçe kötüye doğru yol aldığını, sıkıcılaşmaya başladığını we bunun hiçbir zaman değişmeyeceğini düşünüyorsan, dikkatli ol. Her an yanıldığının farkına warabilirsin.
Belki imkansız olanı werecek sana hayat en umutsuz anında, belki de işinin en rutininde itecek seni "son"a. Ya da kimsenin suçu yokken tanışacaksın kötüyle.
Ne zaman ki, sana bahşedilenin sınırlarını zorlayacaksın we geçmişi gülümseyerek anımsayacaksın :), o wakit kendini daha az suçlu sayacaksın yaşanan fenalıklardan.
Ya da ölümlerden.
Tembel olma

PS: Son ikisi "fatal". Kanaatimce 18(+). Hatta İnsanlık(+). Midesi sağlam olana...