<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15707815\x26blogName\x3dzagrep+radyosu\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://bilalinkahvesi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bilalinkahvesi.blogspot.com/\x26vt\x3d7397791410799957178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Perşembe, Eylül 15, 2005

PATATES YEAH

Duydum ki organizasyon warmış yemek konusunda. Eee yemek we ben, iyi ikili olduğumuza göre geçebiliriz tarife;
Malzemeler;
-Patates
-Patlıcan
-Domates
-Biber
-Soğan
-Bi de tuzluk(dolu olursa iyidir)

resim 160

Efenim bunlardan ne yemeği yapılır demeyiniz; "Yalancı karnıyarık". Kıymasız karnıyarık olmaz tabusunu yıkamıyorsanız tarife geçmeyiniz.
Patlıcanı we patatesi kızartıp , patlıcanın yarılmış olan karnına patatesi dolduruyoruz. Biberi de zewkiniz doğrultusunda düz ya da çapraz olarak yerleştiriyoruz.400 derece fırında 80 dakika bekletiyoruz.

resim 161

Soğanla domatesi de, bir parça marulla salata yapıyoruz ki onlar ziyan olmasın. Afiyet olsun.

Yorumlarınız:

Blogger psychedelicpink yazdı...

Süpeer! kardeşim seni bloglar aleminin tabu yıkanı ilan etmek istiyorum. Desteğinden ötürü teşekkür ediyor, lezzetli tariflerinin devamını bekliyorum :))))

16 Eylül, 2005  
Blogger :..: yazdı...

Ellerine sağlık:) Sen "yeah" organizasyonlarının bir numaralı ferdisin artık:))) Sensiz organizasyon düşünebilmek mümkün değil:-P

Allahım ne güldüm ya:-)))

16 Eylül, 2005  
Blogger mandalina yazdı...

"400 derece fırında 80 dakika bekletiyoruz."

hehe:) bu rakamalarda bi yanlışlık olmasın.kömür olmaz mı o patlıcan-patates?

16 Eylül, 2005  
Blogger Zagrep_Radyosu yazdı...

Teşekkür ederim arkadaşlar. Afiyet olsun diycem ama mandalinanın yanıldığı konu; dereceyi celcius değil fahrenheit olarak yazdım. Yanlış anlaşılmasın, yemek ziyan olur;)

16 Eylül, 2005  
Anonymous Adsız yazdı...

Ellerinize sağlık harika gözüküyor, tabi gülmekten gözlerimden akan yaşlardan resimleri pek net seçemiyorum :))

23 Eylül, 2005  
Blogger Gamzeli yazdı...

harika yemek tarifi olmuş ... tebrik ederim...Yemede yanında yat tam öğlen saati :)

30 Eylül, 2005  

Herkes yorum yazsın...

<< Anasayfa