<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15707815\x26blogName\x3dzagrep+radyosu\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://bilalinkahvesi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bilalinkahvesi.blogspot.com/\x26vt\x3d7397791410799957178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Çarşamba, Aralık 07, 2005

BILLY in WONDERLAND - I

Zannederim kalın faworili olan, aradan çeyrek asır geçtiğinde kucağında tuttuğu şeyin kömür gibi kararacağını düşünmemişti bile. Bir de fotoğrafı çeken arkadaş Billy'i nasıl şaşırtmışsa, şu yaşına geldiği halde, atamamış aynı yüz ifadesini.



Neyse efendim "Sen Türksün" hitabından bıkmış olsa gerek "Alamancı" sıfatına yatay geçiş yapan aile reisi, (sonradan ortaya çıkacağı üzere) Billy' nin hayatında "wonderland" sayfasını açmıştır. Böylece "3. kuşak Alamancı" ruhu, harikalar diyarında dewam etmiştir. Ha tabii Can'lar, Kan'lar hatta CanKan'lar temsilci olarak geride bırakılmıştır :P

Eee tabii ilk yıllarında "damdan dama atlamak" gibi ilk bakışta anlamsız görünen fiziksel aktiwiteleri, ilerisi için Onun "siyahi taban" ı oluşturmasına yardımcı oldu.
Eh, aradan biraz daha süre geçmişti ki "annemin we babamın hep bahsettiği kötü arkadaşlarla tanışma wakti gelmiştir" diye düşünen Billy, sigara we kumar ortamı için wakit kaybetmedi. Bu yıllarda öğrenmesi gereken daha birçok şey wardı. Kapasitesi oranında öğrendi de. Yok yok, o kadar da küçük değildi.

Yorumlarınız:

Blogger :..: yazdı...

devamını bekliyoruz, wonderland 2 ve 3 için seyirci sabırsız;-)

07 Aralık, 2005  
Blogger Zagrep_Radyosu yazdı...

lapanse,
şş dalga geçme :P kaynak bulayım hemen 2. bölüme geçicem

dharma,
teşekkürler. ama hatırlamıyo kendisi oraya nasıl çıktığını :)

hamza,
ah hamza ah, düşmesem anlayamazdım damdan düşenin halinden :)

elif,
şu saç olayına dikkat toplamasan iyiydi aslında :)
bizim ailede bööledir, biri resim çektirirken diğeri war ile yok arası girer objektife.ablamdı kendileri o wakitler. hala öyle :)

08 Aralık, 2005  
Blogger Tugc yazdı...

gercekten 2. foto cok sevimli..diger hikayeleri bekliyoruz;)

08 Aralık, 2005  
Blogger Handan yazdı...

Ha ha ha Bilal bu blog çok keyifli :)

Heyecanla devamını bekliyoruz efendim.

08 Aralık, 2005  
Blogger psychedelicpink yazdı...

1. fotografta babanın kol kasları ve 70 yılların çizgisine sahip, şimdilerde özlenen ispanyol paça pantolonuna dikkat çekmek istiyorum. Bilalin de üzerinde o zamanlar hepimizde olan örgü şort tulumlardan görüyoruz. Saçlar bugünkünden farksız, önlerden açık ve belli belirsiz :D lakin renk itibariyle ozonla yıkanmış izlenimi veriyor. Burada Hüseyin'in tezi soru işaretleri uyandırmıyor değil. Bilal acaba kömürcü mü? :D

2. fotoğraf geleceğe dair mesajlar veriyor... estetiğe önem veriş paçaları 2 kere katlı kot pantolon ve aynı renk kot monttan bir de nizami duruştan belli. Hip hopçı kanı damarlarda akmaya henüz başlamamış ama yeni yeni şekillenmeye başlıyor.

Evet işte 3. fotograf... Bol-uzun şort ve terlikler, kendine güven duyan bir duruş ve yarı ciddi yarı umursamaz tavır. Dünyaya meydan okuyan bir Marshall Mathers (ara: Marshall Maters)örneği. :P Bunu doğrulayan bir de itiraf var ki, o da: "annemin we babamın hep bahsettiği kötü arkadaşlarla tanışma wakti gelmiştir"

Başka sorum yok. Teşekkür ederim :P

08 Aralık, 2005  
Blogger Nilüfer yazdı...

About me deki fotoğrafın yerine 2 resmide kullanabilirsin.Oldukçada güzel olur :-))))

08 Aralık, 2005  
Blogger Zagrep_Radyosu yazdı...

tuğçe,
teşekkür. dewamını inşallah...

handan,
saol.inşallah

pink,
ya öyle yorumlamışsın ki bir ara posttaki yazıları sileyim bunları yazayım diye düşünmedim değil.
eline sağlık.

nilüfer,
walla olayı abartmayayım en iyisi. Allahı war şimdi Allen bayaa bi karizmatik.

09 Aralık, 2005  
Blogger Unknown yazdı...

Bu hikayeyi elimde mendilim gözlerim yaşlı okudum.Sen neler çekmişsin meğer!! Küçük Billy 2 yi istiyoruz!!

09 Aralık, 2005  
Blogger Unknown yazdı...

oooh çıstak çıstak müziğimizde varr!!:)

09 Aralık, 2005  
Anonymous Adsız yazdı...

ay ne güsel ya müzik dinlemek için buraya gircem hep ben ..:D bilalciğim ya şu iremden hayalet sewgilimi koysana sana zahmet ..:D

09 Aralık, 2005  
Blogger Zagrep_Radyosu yazdı...

jade,
yahu niye ağlıyosun be? gayet cıstak bir hayat. Müzik gibi :P

pinkmoon,
tamam gel, ben ara sıra deiştiriyorum müziği, takılırsın. Yalnız o İrem'i ben tutmadım, çığırıyo...

10 Aralık, 2005  

Herkes yorum yazsın...

<< Anasayfa